Voetreflexologie

Voetreflexologie is een behandelwijze die gebaseerd is op de visie dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn.

Door allerlei oorzaken als stress, voeding, overbelasting op werk of privé kun je uit balans raken en kunnen er klachten ontstaan als hoofdpijn, nek- en schouderklachten, spijsverteringsproblemen en slaapproblemen.

Op je voet bevinden zich reflexzones en punten die in verbinding staan met organen, zenuwen, klieren, spieren en gewrichten. Door deze te behandelen wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd, kunnen blokkades worden opgeheven en ontstaat er ontspanning. Het natuurlijk evenwicht kan zich herstellen.
Dit kan tot directe verbetering van de klacht leiden of een proces van bewustwording en verandering in gang zetten. Dit proces is voor iedereen anders, ieder mens heeft zijn eigen verhaal en de voeten kunnen hier meer over vertellen.

Met mijn kennis, mijn eigen verhaal en ervaringen wil ik jou graag begeleiden in dit proces van ontwikkeling en bewustwording en je laten ervaren dat voetreflex een mooie mogelijkheid is om de verandering in te zetten.

Als je dit een keer wilt ervaren dan verwelkom ik je graag in mijn praktijk.