Metamorfose massage

Een metamorfose massage is een zachte behandeling die ons helpt te worden zoals we in wezen zijn. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten, maar soms kunnen we er niet goed bij en weten we misschien niet eens dat we bepaalde talenten hebben. Soms is het lastig om te wennen aan een nieuwe fase in ons leven in een steeds veranderende wereld. Er wordt gevraagd keuzes te maken in de nieuwe situaties. Hoe natuurlijk deze processen ook zijn, angst, twijfel en verdriet kunnen ontstaan als we het even niet meer weten.

Zoals al uit de naam blijkt, gaat het bij metamorfose massage om metamorfose, om
transformatie. Het is een diepe ontspannende massage die het contact met je innerlijk weten kan herstellen, blokkades in beweging kan brengen en die je kan helpen om oude patronen die niet meer nodig zijn los te laten. De levensenergie krijgt weer ruimte om te stromen en het zelfgenezende vermogen wordt aangesproken en geactiveerd en leidt tot bewustwording en groei. 

De massage bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. De voeten staan symbolisch voor bewegen, de handen voor handelen en het hoofd voor het denken.

De uitwerking van een metamorfose massage kan nooit voorspeld worden. Je kunt je vol energie voelen of lekker ontspannen. Ook kun je je moe voelen als oude spanningen loskomen en afvalstoffen door het bloed afgevoerd moeten worden. Soms zijn de veranderingen duidelijk zichtbaar en soms zijn ze heel subtiel, afhankelijk van wat er in beweging komt en wordt getransformeerd.

Het is een massage die diepe ontspanning geeft.